Undervisning i virkeligheden

I hæftet kan du læse om de forskellige projekter der er kørt i forbindelse med Undervisning i Virkeligheden, og du kan finde inspiration og ideer til nye måder at undervise på. 
Projektet skal udvikle eksemplariske forslag til undervisningsmaterialer, som den enkelte virksomhed og skoler kan benytte i forbindelse med virksomhedsbesøg. Udgangspunktet er, at der findes megen viden i de bornholmske virksomheder, som ønskes gjort tilgængeligt og kanaliseret videre til de bornholmske skoleelever. For at sikre et ensartet og brugbart undervisningsmateriale indgår Center for Undervisningsmidler på Bornholm som koordinator på projektet.
 
Projektejer: Børne- og Skolesekretariatet, Steen Ebdrup
Projektleder: Hans Jacob Binzer, UCC
Slutdato: 31.12.13
 
UTA kontaktperson: Henrik Ipsen
3018 2374
 
Her kan du hente undervisningsmaterialet, "Undervisning I virkeligheden". Se her
 
 
"Det gode råd, er at lade folk blomstre der hvor de synes at det er interessant. Vi får aldrig noget godt ud af at tvinge det igennem, men prøv at finde ressourcen der hvor man kan se den. Og så udnyt den moderat, så man ikke slider for meget på folk. Spred ting ud, så det ikke altid er den samme lærer der trækker læsset."

Pia Laub Tofte, Skoleleder Paradisbakkeskolen.

Læs det afsluttende fakta-ark samt flere interviews om undervisning i virkeligheden her

 

"Den viden vi har fået som er rigtigt interessant, det er det med hvordan vi skal designe et undervisningsforløb så det bliver brugt som et redskab for læreren til at lave en bedre didaktik. Det vil sige, være mere bevidste om opgaver vi stiller eleverne, på hvilket niveau, og give eleverne feedback i forhold til det de gør. Så læringsprocessen omkring eleverne kommer i centrum."
Leder af CFU Bornholm og projektleder på Undervisning i virkeligheden
Uddannelse Til Alle