TechNørd

TechNørd-ugen er et samarbejde mellem Jensen Denmark A/S, Marel Bornholm, UTA og UU Bornholm. TechNørd-ugen blev holdt første gang i 2013 i uge 27, og er et arrangement for elever i 7.-10. klasse der går rundt med en tekniknørd i maven.
 
UTA, Jensen, Marel og UU stiller lokaler, vejledere og materialer til rådighed og det er gratis at deltage.TechNørd foregår fra 9-14 mandag til fredag og fredag er der fremvisning af baner for forældre og presse og der kåres en vinder.
 
I løbet af TechNørd-ugen skal eleverne  opfinde en såkaldt ”kædereaktionsbane”. Eleverne opdeles i hold og hvert hold skal ved hjælp af fantasi, kreativitet og snilde, opfinde og konstruere deres egen ”Chain reaction”-opstilling og konkurrere om at bygge den vildeste, sjoveste, mest fantasifulde og fantastiske bane.

Det er ikke sikkert at det bliver helt så vildt som banerne i ”Unchained reaction” som bliver sendt på ”Discovery Channel” – men det er tilladt at prøve!

Eneste krav til deltagerne er at de skal have interesse for teknik, kunne begå sig fornuftigt og have respekt for nye omgivelser.
 
Se mere om TechNørd her

 

Presseklip

Mellem os, med Jakob Rolsted fra Jensen Denmark om TechNørd, 26.06.13, TV2Bornholm: Mellem os – med Jakob Rolsted fra Jensen Denmark om TechNørd ugen. En sommerskole for elever i 7.-10. klasse der skal dyste i kædereaktionsbaner. Et samarbejde mellem Jensen, Marel, UU og UTA http://www.tv2bornholm.dk/net-tv.aspx?videoID=146619
 
Uddannelse Til Alle